Hundtrim Lilla Edet

Välkommen till Lottas Hundtrim!

Om du behöver hjälp med hundtrim och dessutom befinner dig i Lilla Edet så är Lottas Hundtrim ett företag för dig. Vi ser till att alltid hitta en bra lösning för alla våra kunder, och vi har stor kunskap inom att utföra dessa typer av tjänster. Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga resultat och en god service, så att du som kund blir nöjd med ditt besök hos oss. Välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor eller för att boka in en tid för dig och din hund.

Jag som driver verksamheten heter Ann-Charlotte Jonasson och jag har alltid haft ett stort intresse för hundar. Jag äger för tillfället själv tre stycken hundar av rasen Shiba. Jag har god hundvana samt vana kring att hantera både stora och små hundar och jag vet vad som krävs för att få dem att stå till och jag kan utföra kvalitativa trimningar. Min hundvana gör även att jag har stor förståelse för hundar som krånglar vid klippning, och jag har under åren förfinat mina tekniker och jag kan i dag hjälpa samtliga hundar med klo- och pälsvård utan problem.

Hundtrim Lilla Edet

Trimning och klippning

Jag tar emot hundar av alla olika storlekar och raser och utför professionell pälsvård. Alltifrån badning och kloklippning till klippning och trimning av päls. All hundtrimning sker utifrån dina önskemål och det är upp till dig om du vill att jag ska klippa din hund efter dina egna önskemål eller efter rasstandarden.

Det är möjligt för dig som ägare att vara med under klippningen så länge det inte resulterar i att hunden krånglar. I det fallet är det i stället möjligt för dig att vänta utanför i våra ljusa och nyrenoverade lokaler tills trimningen är färdig.

Hundtrim Lilla Edet

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

Telefon

070-217 94 64

E-postadress

grotan1@telia.com